Šo recepti neiespējami nemīlēt! Pagatavotas pēc tās, kabaču pankūkas būs lieliskas gan brokastīs, gan pusdienās, un vakariņās tās var kalpot kā lieliska piedeva pamatēdienam.
Jāpiebilst, ka šīs maltītes pagatavošana ir ļoti vienkārša, un nav jābūt lielam pavāram, lai viss izdotos lieliski.
Kabači ir dārzeņi ar maigu un svaigu garšu, kas piešķir pankūkām patīkamu vieglumu. Turklāt kabaču dabiskais mitrums un maigums padara pankūkas mīkstas un sulīgas. Protams arī šo recepti var pielāgot – pankūkas var pielāgot dažādām gaumēm, pievienojot sieru, ķiplokus, zaļumus vai citas sastāvdaļas, kas papildina kabaču garšu.
Ķeramies pie receptes un pagatavošanas. Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās!
Ja tev restorānā tiek iedota šāda ēdienkarte, nekavējoties celies un dodies projām! Lūk, kāpēc…
VIDEO:
Pagatavošanas process. Te ir vairākas svarīgas detaļas un triki, kuri ir jāievēro.
Pagatavošana:
Sarīvējam kabačus uz rupjas rīves. Nav nepieciešams nospiest lieko mitrumu. Pievienojam olas, majonēzi, sāli, piparus un caur presi izlaistus ķiplokus. Pēc vēlēšanās varam pievienot dilles un/vai citus zaļumus.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Vectētiņa sālītā speķa recepte – nepērc to veikalā, bet pagatavot pats, turklāt 3x lētāk un garšīgāk
- “Lauku bērnudārza epopeja turpinās” saka Maija, “bērnu vecāki bija satraukti, jo viņi dzimšanas dienā neatnesa saldumus”
- Ienākošais zvans un tūlītēja pārtraukšana: kas to dara un kāpēc tas vispār notiek
- Amerikānis aizbrauca uz Latvijas Kūku ciemu, domādams, ka tur būs pikniks, bet viņš smagi kļūdījās
- Patīkami jaunumi ”Swedbank” un ”SEB banka” klientiem – paplašinās pakalpojumu funkcijas
- Zināms kurām mājsaimniecībām nāksies no 2026.gada maksāt krietni vairāk par elektrību











